פקאן טבעי
₪23.00
תיאור
11 ש"ח ל 100 גרם
חלבון סידן ברזל מגנזיום זרחן אשלגן אבץ תיאמין – B1 ריבופלבין – B2 חומצה פולית – B9 ויטמין C ויטמין A ויטמין E.
יש הרבה דברים טובים באגוז אחד קטן.
למעשה, מחקר אפידמיולוגי גילה שאכילת 29 גרם של אגוז פקאן או של אגוזי עץ אחרים,
גורמת לשינוי חיובי משמעותי באיכות התזונה של אנשים בוגרים בארה"ב.
פקאנים מכילים תרכובות פנוליות כמו למשל חומצה אלגית,
חומצה פרוטוקטצואית (protocatechuic)
חומצה גאלית וחומצה בנזואית.
נוגדי חמצון מסייעים לגופנו לבטל לגמרי או להתנגד להשפעות של רדיקלים חופשיים,
הנוצרים באמצעות תהליכים טבעיים של התחמצנות בגוף שלנו.
התגלה שתזונה עשירה בפקאנים, מפחיתה את כלל הכולסטרול ב- 6.7% ואת ה-LDL ב-10.4%.
שזה הרבה מעבר למה שהתזונה הידידותית ללב המומלצת, יכולה לעשות.
השפע של חומצות שומן חד בלתי רוויות שיש ב-אגוז פקאן, הוא ככל הנראה האחראי להשפעה נהדרת זו
לא רק ש-אגוז פקאן מוריד את רמות הכוסלטרול והטריגליצרידים, אשר שניהם פוגעים בלב שלכם ותורמים להתפתחות של מחלות לב, אלא הוא גם מפחית את ההתחמצנות של ה-LDL, שהיא צעד משמעותי להתפתחותן של מחלות לב.
המשמעות של כל היתרונות שיש לאגוז הפקאן להציע לכם היא,
שאכילת אגוזי הפקאן תאריך את החיים, תעלה את איכות החיים ותשמור על הבריאות שלכם תקינה.
האנשים שאכלו בכל יום חופן של אגוזים, היו בעלי סיכון מופחת ב-20% למות מכל סיבה שהיא, בהשוואה לאנשים שלא אכלו כל יום חופן אגוזים.
אכילת אגוז טעים ומופלא זה, תעשיר את גופכם בשפע של חומרים טבעיים שלהם הוא זקוק, תשפר את הבריאות שלכם, תגן על הלב ועל גופכם מפני מחלות שונות וללא ספק תוסיף טעם טעים ליום שלכם.
תחליפו את החטיפים והשוקולדים החלביים בחופן של פקאנים, כי הוא לעולם לא יאכזב אתכם או את הבריאות שלכם.
**סכנת חנק לילדים מתחת לגיל 5**
מידע נוסף
משקל | 100 גרם, 200 גרם |
---|---|
אריזה | שקית |